Grattis på 50 årsdagen

När det är dags att fira femtio år vill man göra något särskilt, det är ändå femtio år. Därför har vi satt ihop en lista med några riktigt bra hälsningar att ge någon som fyller femtio. Skriv ner någon på ett kort som ni ger tillsammans med presenten, det kommer garanterat att uppskattas en hel del. Nu får ni ha det så trevligt på kalaset, hoppas att vem det än er som fyller får leva i femtio år till. Ett halvt sekel är ju ändå inte så gammalt. 

Lista med bra Grattis på 50 årsdagen

  1. Oj vad tiden flyger förbi, det känns som igår när du bara var 20. Jag önskar att få gratulera dig på denna stora dag. Jag höjer mitt glas och hoppas du får leva lika länge till. 
  1. Grattis min vän. Tiden den går, nu är vi femtio. Vad ska vi göra nu då med resten av livet? Gamla är vi då inte, bara halvvägs till 100. Nu ser vi till att leva i femtio år till!Låt oss inte fira hur gammal du är, låt oss istället fira de år som du levt. Vi firar all den kunskap du fått under din resa genom livet. Vi firar alla de år du har kvar och allt du fortfarande ska se. Vi hoppas du får mycket lycka och glädje, under alla de år du har kvar!

    Nu har det blivit dags, att äntligen få fira. Du är halvvägs genom livet. Men det är om du ger upp när du bara blivit 100. Visst är det svårt att fatta, hur livet kan gå så fort. Ja du är inte klar, du har halva livet kvar! Nu ska vi ut och fira, alla de år som du ännu inte levt, och alla de år som du redan lagt bakom dig. 

  2. Idag ska du faktiskt 50 fylla. Nu vill vi alla din dag förgylla. Med glädje och lycka din tårta vi smycka. Ännu är du ung, livet ligger framför dig. Vi firar idag allt det du ännu inte gjort och all den visdom du fått när du vandrat genom livets stora äventyr. Vi önskar dig många fina år, hoppas du får leva lika länge till!
  1. Ett halvt sekel har förflutit, sedan du för första gången öppnade dina ögon. Idag ska vi dig fira, det halva seklet du har kvar. Fast lite till ska du väl orka, det får vi åtminstone hoppas. Vi önskar dig all lycka under alla de år som du har kvar. Nu dricker vi din skål, du har fyllt 50!Det är väldigt ledsamt att jag inte din dag fick dela. Tyvärr kan ingen styra livet, ibland går det bara inte. Jag vill dig ändå fira och tänker nu på dig min vän. Ty du har fyllt femtio, det är en väldigt trevlig summa. Jag dricker nu din skål, hoppas jag får dricka många mer. 
  1. Att få ha varit din vän i hela 50 år, det har varit en ära. Jag tackar dig min vän för alla trevliga minnen och skratt. I femtio år har vi nu levat. Det enda jag kan hoppas på är att vi får vara tillsammans i femtio till. 
  1. Min lilla palt har nu äntligen blivit stor. Femtio år har du blivit men du slipper mig inte än på ett tag! Jag hoppas du får leva i femtio år till. Grattis på femtio årsdagen!
  1. Det var för nästan 30 år sen som du stal mitt hjärta. Vi är nu båda femtio men gamla är vi inte ej. Jag har älskat varje ögonblick med dig, jag hoppas vi får vara gifta i femtio år till. 
  1. Alla säger jämt att femtio är något att fira men varför då? Det är ett nummer precis som alla andra du har bara blivit lite äldre. Men ändå är det något särskilt, att få fira att du nu femtio år har blivit. Idag ska vi därför fira, alla de år du levt och alla de år du fortfarande ska leva. Låt festen vara hela natten lång min vän!

Här har ni vår lista över de bästa hälsningarna för någon som fyller femtio år, hoppas att den har hjälpt er med att skriva en riktigt bra hälsning. Självklart kan ni kopiera dessa rakt av men gör helst inte det. Hälsning brukar bli mycket mer uppskattad om den är personlig och inte någon kopia. På vår sida finns det mycket annat intressant för er att läsa. Kanske vill du få tänka lite när du löser gåtor? Annars kan vi erbjuda några riktigt roliga skämt också. 

Lämna en kommentar