Hitler skämt

skratta åt dessa Hitler skämt

Hitler var en hemsk människa som vi idag gärna skämtar om. Skämten kanske inte är dem bästa och dem är definitivt inte barnvänliga. Detta gör dem dock inte sämre, de är faktiskt riktigt roliga. Håll bara barnen borta, du vill inte att din unge ska gå runt på skolan och berätta dessa skämt, lärarinna lär inte uppskatta det även om barnen säkerligen kommer att göra det. Tänk också på att delad lycka är dubbel lycka. Dela med er av dessa till en vän som också kommer att uppskatta dem, varför inte förgylla någons dag när du ändå har chansen? Ett gott skratt förlänger livet, det säger vi alltid. Se därför till att skratta ordentligt ibland för att kunna leva så länge som möjligt. Nu lämnar vi över till våra skämt, hoppas att ni får skratta gott och leva länge. 

alla Hitler skämt

 1. Vad hände när Hitler åt en glödlampa?
  Det lös i magen
 1. Vad hände då när Hitler åt en stol?
  Då satt han i halsen!
 1. Vad är det som Hitler gör när han ler hitåt?
  Hit ler
 1. Hitler var på besök i ett koncentrationsläger. Där ser han en liten flicka.
  -Hur gammal är du?
  -Jag fyller fem imorgon, svarar fickan.
  Hitler ler. –Nej, det gör du inte
 1. Vad skulle hända om Hitler svalde en linjal?
  Då bli han mätt!
 1. Varför begick Hitler självmord?
  Han fick se sin gasräkning
 1. Varför kunde ingen höra Hitlers pistol?
  För att han använde sig av en Judedämpare
 1. Varför kunde ingen höra något i Hitlers rum?
  För att han hade Judeisolerat det
 1. Hitler befann sig på en bar i Berlin när han får en lysande idé.
  -Jag ska döda fem miljoner judar! utbrast han. Sen ska jag döda fem cyklister.
  En man som satt bredvid honom såg fundersam ut. –Varför ska du döda fem cyklister?
  Hitler log triumferande. –Där ser ni, ingen bryr sig om judar!
 1. En man dör och kommer till helvetet. Djävulen bestämmer sig för att ge honom en VIP tur av hela stället. I helvetet finns det ett särskilt rum som är döpt till Hitler. Inuti rummet finns Hitler och hans fru. Varje gång Hitler försöker fly tar hans fru en glödhet järnstång och torterar honom med den. Mannen utbrister att så där kan inte han spendera en evighet, han vill få se ett annat rum. Djävulen tar därför med honom vidare. Nästa rum innehåller en seriemördare och alla som han har mördat. Varje gång mördaren skriker använder hans offer en sträckbänk för att sträcka ut honom lite mer. Mannen utbrister att han inte kan spendera evigheten så heller. I det sista rummet som djävulen visar honom är en man fastkedjad till väggen. En kvinna står på knä och ger honom oralsex. ”Ja!”, utbrister mannen. Detta rum är något för mig. Djävulen ler. Bra val. Sedan tittar han på kvinnan. Du kan gå nu, vi har hittat din ersättare. 
 1. Vad sa alltid Hitler när han var ut och åkte bil?
  Gasa.
 1. Det sägs att Hitler hade gener från båda judar och negrer i sig. Det skulle förklara varför han gärna åkte på safari men bara om han fick en riktigt bra deal. 
 1. Hitler kommer till helvetet oh får träffa djävulen. Hitler frågar vad som kommer att hända med honom nu. Djävulen bara ler och säger. –Vi kanske ska börja med en ”dusch”? 
 1. En dag bestämde sig Hitler för att kolla färdigheterna hos han fångar i ett av koncentrationslägren. Han sa åt vakterna att komma ut med tre fångar. Han säger sedan åt fångarna att ställa sig framför honom. Han frågar den första: Hur högt kan du hoppa? Ungefär en meter, mein führer, svara fången. Bra, sa Hitler. Ta tillbaka honom och ge honom ett kilo bröd att äta. Han vänder sig till nästa fånge. Hur högt kan du hoppa? Fången tänker efter lite och säger sedan: Ungefär två meter om jag tar i. Bra, sa Hitler. Ta tillbaka honom till lägret och ge honom två kilo bröd. Sedan vända han sig till den sista fången. Hur högt kan du hoppa? Fången som hade sett vad som hände med sina kamrater kom på en plan. Jag kan hoppa hel fem meter mein führer, sa han. Hitler vände sig till en av sina soldater. Hur höga är murarna runt det här lägret? Ungefär tre meter höga mein führer, svarade soldaten. Skjut då denna, han kan bli ett problem i framtiden. 
 1. Hitler var ändå inte så tokig när det kommer till kritan
  Han dödade ju faktiskt Hitler
 1. Vad var det enda som Hitler verkligen gjorde bra?
  Han dödade sig själv
 1. Varför har alla tyska duschmunstycken elva hål? För att judar har tio fingrar
 1. Den riktiga anledning till varför Hitler blev tvungen att döda sig själv var för att han upptäckta att Chuck Norris var jude
 1. Den riktiga anledningen till varför Hitler förlorade kriget var eftersom de slutade försöka när de upptäckta att Chuck Norris hade ett sommarhem i Ryssland. 
 1. Vad hände när Hitler fick se sin gasräkning?
  Han fick en hjärtattack

Det var allt för nu

Detta har varit några av dem bästa skämten vi kunde hitta om Hitler. Denna hemska person har genererat flera skämt som inte alls är särskilt hemska, dem är faktiskt ganska roliga att läsa. Hoppas att ni har fått skratta högt några gånger, det har åtminstone vi gjort när vi sammanställt denna lista. Vill ni läsa mer skämt som kanske är lite mer barnvänliga har vi flera olika här på vår sida. Passa också på att dela skämten som ni nu har läst, på så sätt kan mer människor få njuta av dem. Det sista vi tänker säga är att vi även har flera gåtor för er som vill träna upp er hjärna lite. Att bara lösa korsord och Sudoku hela tiden blir snabbt tråkigt och därför kan några gåtor va en trevlig omväxling.  Nu är vi klara för idag, vi kommer kanske tillbaka senare. Det beror helt på om ni vill ha mer skämt eller inte. 

 

läs dessa dåliga skämt.

Lämna en kommentar