Grattis på födelsedagen

När någon fyller år är det alltid trevligt att önska dem grattis på sin födelsedag. Det är en gammal tradition här i Sverige och faktiskt också i resten av världen. Det är ett sätt att visa att man uppskattar personen. Självklart vill man då att hälsningen ska vara så bra som möjligt men det är inte alltid enkelt. Därför har vi bestämt oss för att hjälpa er lite med denna artikel om födelsedags gratulationer. Hoppas att ni blir riktigt inspirerade av denna artikel. Nu kör vi igång med lite gratulationer!

Hitta Grattis på födelsedagen

 • Jag hoppas att din födelsedag blir riktigt trevlig och att du får mycket skoj. Du förtjänar det verkligen!
 • Ha en fantastisk födelsedag. Jag önskar att alla dina dagar blir fyllda av kärlek, skratt, glädje och solens värme. 
 • Syster, minns du alla våra barndoms minnen? Många fler fantastiska minnen finns i vår framtid. Du är världens bästa syster. Grattis på födelsedagen!
 • Du är den enda som hjälpte mig, guidade mig och som aldrig gav upp, inte ens när jag gav upp på mig själv. Tack för att du alltid fanns där för mig. Ha den äran på födelsedagen!
 • Jag är stolt över att kalla dig min bror, även om jag kanske inte alltid visar det. Jag skulle inte byta dig mot något annat. Tack för att du finns där för mig. Ha nu en fantastisk födelsedag!
 • Vem skulle jag vara utan dig mamma? Utan din uppfostran och din kärlek? Jag är glad att du är min mamma, du är helt enkelt den bästa mamman i världen. Grattis på födelsedagen!
 • Mamma, jag vill bara säga att varje år ger jag dig ”världens bästa mamma” priset. Det finns ingen annan som ens kommer i närheten av allt det du gör. Därför önskar jag dig en härlig födelsedag. 
 • En speciell dag och en speciell person. Vi firar en väldigt speciell person som betyder väldigt mycket för mig. Jag vill bara önska dig en fantastisk dag och förhoppningsvis kommer du få uppleva många fler! 
 • Du är en väldigt speciell person och det få du aldrig glömma bort. Du betyder mycket för mig och jag känner att det kanske inte alltid märks. Därför säger jag det nu och jag hoppas att du aldrig glömmer bort det. Grattis på födelsedagen. 
 • Alla pappor är speciella men tro mig, det finns ingen pappa som är som du. Du är speciell och det är något bra. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre pappa. Ha den äran!

grattis på födselsdagen 2

 • Det spelar ingen roll hur mycket gammal jag blir, det verkar ändå som ett vi var unga igår. Ha den äran på födelsedagen!
 • Mormor, utan dig vet jag inte vem jag är. Du har alltid varit en fast klippa i ett stormigt hav, min trygga hamn. Du har alltid funnits där när livet varit svårt. Jag tackar dig därför och hoppas att du får en riktigt trevlig födelsedag!
 • Oavsett hur mycket vi bråkar med varandra vill jag bara att du ska veta att jag tänker på dig idag. Det här är din dag. Hoppas du får en perfekt födelsedag!
 • Pappa. Du har aldrig gjort något fel i hela ditt liv och därför förtjänar du allt bra i världen. Hoppas att du verkligen får det nu på din speciella dag. 
 • Oavsett hur lång jag blir kommer jag alltid att se upp till dig. Du är min mamma och ingen annan kan ersätta dig. Du är speciell och jag hoppas att du vet det. Ha en underbar födelsedag. 
 • Jag har bara en sak att säga till dig idag. Tack. Tack för att du finns och tack för att du alltid finns där. Du är min bästa vän och jag hoppas att du inser det. Ingen kommer någonsin kunna ersätta dig. Ha den äran på födelsedagen. 
 • Du är en sann vän. Du fanns alltid där när livet kändes tufft. Jag kan inte tänka mig en värld utan dig i den. Jag önskar dig därför en fantastisk födelsedag och hoppas att vi får uppleva mång fler tillsammans. 
 • Varje syster är speciell men det är något särskilt med dig. Jag kan inte förklara vad det är men jag tror att vi både vet att det finns. Hoppas du får en otroligt trevlig födelsedag. 
 • Ibland kanske jag inte visar det men jag kunde inte ha önskat mig en bättre bror än dig. Jag försöker föreställa mig den perfekta brodern ibland men jag kan bara se dig. Grattis på födelsedagen!
 • Från dagen du kom in i mitt liv har jag älskat dig mer än någon annan. Du är helt enkelt perfekt på alla sätt och vis. Jag kan inte tänka mig en bättre fru än dig. Tack för att du finns där och ha den äran!
 • Vi är båda imperfekta, men vi är ett perfekt par. Du vet allt om mig och jag vet allt om dig. Vi älskar varandra också och det är vad som gör oss mer än perfekta. Ha den äran älskling.
 • Om man tog bort dig från mitt liv skulle det inte finnas något kvar. Du är min värld och jag älskar dig för det. För mig finns det ingen annan tjej, bara du. Ha den äran på din speciella dag. 
 • Uppenbarligen känner världen ännu inte till ditt leende, annars skulle din bild ersätta Mona Lisa. Ha den äran älskling och hoppas du får en riktigt trevlig dag. 
 • Från den dag jag föddes har du guidat mig genom livet. Du har gjort mig till den jag är idag. Tack mamma, för allt du har gett mig. Ha den äran på din speciella dag. 
 • Ingen dag passerar när jag inte funderar över vilken tur jag har som har dig i mitt liv. Jag vågar inte ens tänka på vart jag skulle vara om jag aldrig hade mött dig. Hoppas du får en riktigt härlig dag. 
 • Jag gillar inte att skriva långa tal. Därför vill jag helt enkelt önska världens bästa syster en riktigt bra födelsedag. 
 • När saker bara inte vill fungera, då finns du alltid där. Du snälla morfar som alltid ställer upp. Utan dig skulle mitt liv inte gå ihop. Ha den äran på födelsedagen. 
 • När inte ens jag tror på mig längre, då tror fortfarande du. Hade det inte varit för dig hade jag aldrig tagit mig dit jag är idag. Som tack vill jag helt enkelt önska dig en trevlig födelsedag. 
 • Relationen mellan två bröder är speciell, den går inte att jämföra med någon annan relation i världen. Speciellt när vi delar alla dessa minnen. Ha den äran kära broder. 
 • Vi har delat allt, skratt och sorger. När den ena är ledsen finns den andra alltid där för att muntra upp. Det finns bara en av dig, du är helt unik. Jag kunde inte ha önskat efter en bättre syster. Hoppas du får en fantastisk dag. 

3grattis på födselsdagen

 • Hoppas att detta nya år i ditt liv för med sig nya saker och att du får uppleva mycket som du aldrig fått förut. Hoppas du får en riktigt trevlig första dag på ditt nya år. 
 • Oj vad tiden går. Nu fyller du år igen. Jag vill väl egentligen bara säga att det är trevligt med en vän som dig. Hoppas du får en trevlig dag. 
 • När ingen annan finns, när det känns som allt är svart. Du lyser upp mitt mörker, du är mitt enda hopp. Tack mamma, för att du alltid finns där för mig. Till dig kommer jag alltid att se upp. 
 • Nu när du är på din ålders höst hoppas jag bara att jag kan ta hand om dig lika bra som du tagit hand om mig. Jag inser att det är omöjligt men jag sak göra mitt bästa. Ha den äran på födelsedagen. 
 • Man vet att man har hittat en sann vän när personen finns kvar, inte när det är lätt utan när det är tufft. Du är en sann vän till mig och jag hoppas att vi har många fler år framför oss. Grattis på din dag. 
 • Ibland är livet tufft och det är okej. Du behöver bara ringa mig så kommer jag direkt. Jag hoppas att du vet det. Ha en riktigt härlig födelsedag!
 • Det finns tusentals systrar i världen men jag är helt övertygad. Du är bäst, helt utan tvekan. Ha den äran på födelsedagen kära syster. 
 • Jag inser nu att mitt liv började på riktigt dagen som du klev in i mitt liv. Det var då som solen började lysa och mitt liv fick riktigt mening. Tack älskling, för att du stått vid min sida i alla dessa år. Grattis på födelsedagen!
 • När jag var fem kom du in i mitt liv. Jag var kanske inte helt nöjd då men du har vuxit på mig och nu kan jag inte tänkta mig en värld utan dig i den. Jag är stolt över att kunna kalla dig min bror. Ha den äran på födelsedagen. 
 • Till min perfekta och fina vän. Grattis!!
 • Tack för alla minnen och skratt. Hoppas att det blir många fler. Ha den äran!
 • Vi argumenterar ofta och irriterar varandra. Detta spelar dock ingen roll för utan dig fungerar inte min värld. Ha den äran min vän. 
 • Hoppas att din framtid alltid skiner. Ha den äran pappa!
 • Du är kanske inte den mest normala pappan men det betyder inget för mig. Du är bäst, varje år vinner du ”världens bästa pappa” enligt mig. Grattis på födelsedagen!

Mer Grattis på födselsdagen

grattis på födselsdagen

 • Ännu ett år ar gått, lite äldre har vi blivit. Vi har delat många fina minnen, hoppas vi får dela, lika många till. Ha den äran!
 • Även när du tvivlar på dig själv vill jag att du skat veta en sak. Jag tvivlar aldrig på dig, jag vet att du klarar allt. Ha den äran på födelsedagen syrran!
 • Om jag någonsin får möjligheten att välja min bästa vän så väljer jag dig. Om det råder det inga tvivel. Mitt liv är inte komplett utan dig i det. Ha en riktigt bra födelsedag!
 • Du är min bästa bror. Även i fantasin. Hoppas att du får en perfekt födelsedag!
 • Många gånger när jag varit sur på dig har jag försökt föreställa mig en bättre syster men det går inte. Du är den perfekta systern för mig och jag hoppas att du vet det. Ha en härlig födelsedag!
 • Vi har nu känt varandra i 60 år. Oj så många minnen vi har delat. Hoppas att det blir 60 år till! Ha den äran gamle vän. 
 • Det finns ingen person som jag hellre skulle gratulera idag. Ha den äran på födelsedagen morfar. 
 • Lång innan jag fanns till var du redan här, gjorde världen till en bättre plats. Du förtjänar verkligen allt bra här i livet för du sprider bara glädje runt dig. Hoppas du får en underbar födelsedag pappa!
 • Min bror, jag är så glad över att kunna kalla dig både för bror och för bäste vän. Det är en underbar känsla. Ha en trevlig födelsedag!
 • Tårta smakar alltid bra men när jag sitter bredvid dig blir smaken mycket bättre. Ha den äran på födelsedagen!
 • Jag vill ta denna stund till att tacka dig farmor. Du vet alltid hur du ska göra mig glad, även när jag inte vet det själv. Du är min stora förebild, det är som dig jag vill bli. Grattis på födelsedagen. 
 • Alla mammor är speciella på sitt sätt men det finns helt enkelt ingen som är lika bra som du. Punkt slut inga men. Därför vill jag bara säga ha den äran nu på din speciella dag. 
 • Du är den personen i världen som älskar mig mest. Varje morgon när jag vaknar tackar jag dig för det. Utan dig i mitt liv vet jag ärligt talat inte vem jag skulle vara. Därför vill jag gratulera dig nu, grattis på födelsedagen mamma. 
 • Från dagen då jag mötte dig har du varit min bästa vän och jag hoppas att det ska vara så för alltid. Från djupet av mitt hjärta vill jag önska dig en fantastisk födelsedag och många fler i framtiden. 
 • Du är och kommer alltid att vara min bästa vän. Grattis på födelsedagen!

Lämna en kommentar