Neger skämt

Visst är det roligt att skratta åt andra folkgrupper som inte riktigt tänker på samma sätt som vi andra? Det har vi gjort i alla tider med saker som norgehistorier. Men det hela är självklart bara på skämt, vi menar egentligen inte riktigt vad vi skriver. Läs på egen risk är allt vi säger men om du vill skratta lite på andras bekostnad har du kommit till rätt ställe. Låt oss nu sätta igång med några riktigt bra neger skämt. 

 • Vad är en neger på en cykel? – En tjuv
 • En lastbilschaufför körde genom en stad. I lasten hade han flera bowlingklot som han skulle leverera. I staden fanns det två poliser som avskydde lastbilar som körde genom staden. När lastbilschauffören såg dem tog han nästa avfart ut på motorvägen. Där ser han en svart pojke som står vid motorvägen med en cykel och försöker lifta. Han bestämmer sig för att hjälpa pojken och säger att han kan få åka där bak med bowlingkloten. När han fortsätter åka har poliserna kommit ikapp honom och visar att han ska stanna. Dem börjar leta efter något att bötfälla men kan faktiskt inte hitta något. Därför bestämmer dem sig slutligen för att kolla där bak i släpet. När polisen som kollade kommer tillbaka är han helt vit i ansiktet och säger åt chauffören att bara köra och aldrig komma tillbaka. När chauffören har åkt kollar den andra polisen på honom och frågar vad han såg egentligen. Polisen säger: Den där killen hade hela släpet fyllt av svarta bebisar och en hade redan kläckts och stulit en cykel!
 • En svart kille gick i skolan och han märkte att fröken behandlade dem vita eleverna bättre än honom. Därför målade han sig vit och visade för sin pappa. Hans pappa slog honom och sa åt honom att visa sin mamma. Pojken gjorde detta och hans mamma slog honom. Hon sa åt honom att han skulle visa sin mormor. Han gör det och mormorn slår honom också och säger åt honom att gå till sitt rum. Pojkens far kommer sedan och frågar sin son ”Vad har du lärt dig av detta?”. Pojken svarade: ”Jag har bara varit vit i två timmar och jag hatar redan tre negrer”. 
 • En golfare var ute vid golfklubben. Han gick upp till disken och sa till mannen som stod bakom den att han ville spela en bana med 18 hål och skulle behöva en caddy. Mannen bakom disken säger att golfklubben just nu testar nya robot caddys. Om han tar en av dem skulle han få spela hel gratis. Mannen går med på detta och tar en robot caddy med sig ut på banan. Under spelet berättar roboten för honom om vindriktning, hur långt det är till hålet och hur hårt han ska slå med varje klubba. Mannen har aldrig haft ett bättre spel och är mycket nöjd med sin nya caddy. Därför ber han om att få en robot caddy igen nästa gång han kommer till klubben. Mannen bakom disken säger att det tyvärr inte går eftersom de inte har kvar sina robotcaddys längre. Mannen frågar varför. ”För att folk klagade på att solen speglades i deras metall och bländade dem.” ”Men varför målade ni dem inte bara svarta?” ”Det testade vi men nästa dag dök två av dem inte upp till jobbet och dem andra två rånade butiken”. 
 • En svart familj får höra talas om en magisk flod. Om du simmar över floden kommer du att bli vit. Dem åker dit för att testa. Först simmar pappan över floden och när han kommer fram är han vit. Sen simmar mamman över och samma sak händer för henne. Nu är det dotterns tur och hon bli också vit. När sonen sen ska simma dras han dessvärre med av strömmen och försvinner. När dottern säger detta till sin pappa säger han bara ”Äsch, det var bara en neger.”
 • Pelle fick en hjärtattack och dog. När han kom till himmelen sa gud att alla måste arbeta. Här ser du ett hjul. Varje gång du snurrar på hjulet kommer det komma ut en bebis. Det är ditt jobb att göra bäbisar. Pelle började snurra snabbt på hjulet och gjorde det i flera timmar. Sen började han bli trött och saktade ner lite. Då kom det ut en svart bebis. ”Tusan också! Jag måste skynda på för dem blir ju brända!”
 • En svart man trodde nästan inte på sin tur när han upptäckte en lampa med en ande i på sin bakgård. Han gnuggade på lampan och anden kom ut. ”Du har tre önskningar, sa anden.” Den svarte mannen tänkte efter ett tag. Sen sa han: ”Jag vill bli rik!” Genast fylldes hans bakgård med guld och diamanter. Sen sa han ”Jag är inte korkad, så jag vill bli vit!” Genast blev mannen vit istället för svart. Som sin sista önskan sa mannen ”Jag vill inte arbeta en enda dag till!” Genast blev mannen svart igen. 
 • En svart kvinna fyllde ut ett formulär hos myndigheterna. Vid frågan om hur många barn hon hade skrev hon 10. Vid frågan om deras namn skrev hon bara Machmud. När hon lämnade in formuläret sa kvinnan som satt bakom disken att hon skulle fylla i alla barnens namn. ”Men det har jag gjort, sa kvinnan. Alla heter Machmud.” Den andra kvinnan rynkade på pannan. ”Men hur vet dem då vem som ska komma om du ropar på dem?” ”Det är inget problem, jag använder bara deras efternamn.”
 • Hur många negrer behövs för att gå ut med en hund? – Inga, det är negern som har kopplet
 • En svart man gick in på en bar med en papegoja på axeln. Han som ägde baren blev mycket imponerad och sa: ”Oj vad snygg, vart har du hittat den.” ”Tack, jag hittade den i Afrika svarade papegojan.”
 • Vad ger negern sina barn i födelsedagspresent? – Din cykel
 • Hur gör man för att rädda en neger från att drunkna? – Man tar bort foten från hans huvud

Lämna en kommentar