Sex Skämt

Skratta åt dessa Sex skämt

Det är absolut inget fel med att skratta, det är faktiskt riktigt roligt. Men ibland blir det helt enkelt lite tråkigt med samma gamla vanliga skämt hela tiden. Därför har vi blandat det hela lite genom att ta in lite barnförbjudna skämt som ni vuxna säkerligen kommer att uppskatta. Se bara till att barnen inte märker när ni läser denna sida, ni vill inte att dem berättar dessa skämt för sina kompisar i skolan. Lärarna som arbetar där skulle nog inte uppskatta det. Men nog med varningar nu, vi har samlat 7 av dem roligaste historierna och skämten som handlar om just sex och liknande saker. 

Lista med roliga sex skämt

 1. Det finns fyra olika sorters orgasmer här i världen. Den heliga orgasmen, den positiva orgasmen, den som hände av misstag och den fejkade orgasmen.
  Den heliga orgasmen: Åh gud, Åh gud
  Den positiva orgasmen: Ja, ja!
  Den som hände av misstag: Shit, Shit!
  Den fejkade orgasmen: Oh (sätt in ett namn)!
 1. Det här är anledningen till varför örhängen är så populära för män.
  Johan tittade på sin kollega Nils och såg att han hade ett örhänge på sig. Johan som alltid varit lite försiktig av sig frågade nyfiket. ”Varför har du ett örhänge på dig?” Nils svarade butter ”bry dig inte om det, det är bara ett örhänge”. Johan lät det va i några minuter innan hans nyfikenhet återigen fick överhand. ”Så hur länge har du haft ett örhänge på dig?” Nils svarade surmulet ”Enda sen min fru hittade det i vår säng”
 1. En skådespelare som inte längre var med i några filmer hade inte hittat ett jobb på flera år. Han hade helt enkelt förlorat sin förmåga att komma ihåg replikerna. En dag får han ett tips om en musikal där han faktiskt lyckas få en roll. Direktörn sa ”Du har den viktigaste rollen av alla men du har bara en enda replik. Du ska gå ut på scenen med en ros, ta den nära din näsa med din tumme, långfinger och ringfinger och säga: Åh, lukten av min älskade”. ”Är det förstått?” Mannen nickade, glad över att ha fått en så enkel roll. När premiären sen kom gick mannen ut på scenen och sa ”Åh, lukten av min älskade”. Publiken började genast gapskratta och direktörn blev alldeles röd av ilska. Mannen frågade vad som gick fel. ”Glömde jag min replik?” Direktörn svarade ”Nej! Du glömde rosen”
 1. En man kommer hem från sitt jobb. När han öppnar dörren till huset ser han att frun har packat sina resväskor och är redo att lämna honom. Han frågar vart hon ska. ”Jag ska till Las Vegas”, säger hon. ”Du kan tjäna 1000 kronor på att suga av någon där så jag tänkte att jag lika gärna kunde tjäna pengar på det du får gratis.” Mannen funderar lite över detta och går sedan upp på övervåningen. Efter ett tag kommer även han ner med en packad väska. ”Vart ska du?”, frågar frun. ”Jag följer med dig, jag vill se dig överleva på 2000 kronor om året!”
 1. En lärare höll på att avsluta sin klass. Hon sa att det inte fanns några ursäkter för att inte komma till provet imorgon förutom en allvarlig sjukdom eller om någon i familjen hade dött. En elev längst bak i klassrummet frågar genast hur det rör sig om man är för trött efter sex? Läraren funderar lite och tittar sedan på eleven. ”Ingen ursäkt, du kan använda din andra hand för att skriva”.
 1. En killa går över till sin väns hus. När han ringer på dörren öppnar hans fru i en morgonrock. Mannen står fortfarande i duschen. Killen säger snabbt när han ser frun, öppna morgonrocken så får du 1000 kronor. Frun funderar lite och gör sedan detta. Killen ger henne genast 1000 kronor innan han säger att han måste gå. När han har gått kommer mannen ut ur duschen och frågar vem det var som ringde på dörren. Frun säger att det var hans kompis men att han blev tvungen att gå igen. ”Jaha, lämnade han tillbaka de 1000 kronorna som han var skyldig mig?”
 1. En präst kör till kyrkan längs en väg. På sidan av vägen ser han att en nunna står. Prästen stannar bilen för att erbjuda nunna skjuts till dit hon är på väg. Nunan accepterar detta och sätter sig i bilen. Hennes ena ben sticker ut lite och är bart. Utan att kunna hjälpa sig själv lägger prästen sin ena hand på benet. Nunnan säger då genast ”Fader, kom ihåg psalm 129”. Prästen ber om ursäkt och tar genast bort sin hand. Efter ett litet tag kan han återigen inte hjälpa sig själv. Återigen glider hans hand till nunnans ben. Nunnan säger då ännu en gång ”Fader, kom ihåg psalm 129”. Prästen ber ännu en gång om ursäkt och tar bort sin hand från nunnans ben. Sedan kommer dem fram och nunnan kliver ur bilen. När prästen kommer fram till kyrkan rusar han genast fram till bibeln för att kolla upp vad som faktiskt står i psalm 129. Där står det ”Fortsätt framåt och sök, längre upp kommer du finna skatten”. 

Alla sex skämt – för skojs skull

Detta har varit vår lista med 7 olika sexskämt, hoppas att ni har uppskattat den, vi gillade definitivt att göra den. Fortsätt gärna att läsa på vår sida, här kommer ni hitta mängder med andra roliga skämt och vissa av dem kommer ni kunna visa barnen. Vi har även ett antal roliga och kluriga gåtor om ni vill träna hjärnan lite för att bli bättre på problemlösning. Genom att lösa trevliga gåtor kommer ni också att hålla igång hjärnan för att förhindra saker som demens. Det är också sagt att ett gott skratt förlänger livet, vi hoppas därför att ni fick er många goda skratt av att läsa dessa historier och skämt. Vi gör ständigt vårt bästa för att ni ska få dem bästa skämten som finns där ute, vi hittar dem åt er och sammanställer dem i dessa artiklar. Hoppas ni fick det riktigt roligt!

Lämna en kommentar