Grattis på fars dag

Det spelar ingen roll hur gamla vi blir, våra pappor kommer alltid att finnas där för oss oavsett vad som händer. För att hedra dem skapade Sverige därför en speciell dag som döptes till fars dag. Idag har vi därför samlat en lista med några riktigt bra hälsningar för just fars dag som du kan läsa och bli inspirerad av. Ta dem inte rakt av, alla pappor gillar att få något personligt. Se därför till att bli inspirerad men kanske ändra några ord här och där för att det ska passa bra på just din pappa. Nu kör vi!

Texter til Grattis på fars dag

 1. Idag är det din dag pappa. Jag tackar dig för att du alltid funnits där för mig, oavsett vad jag har gjort för något. Du har aldrig svikit mig och jag kommer därför aldrig att svika dig. Ha en riktigt bra fars dag!
 2. Jag är inte längre din lilla grabb men för mig spelar det ingen roll. Jag är fortfarande din grabb och även om jag är lite längre ser jag fortfarande upp till dig. Jag hoppas att du vet det. Ha den äran på fars dag!
 3. Att få växa upp med dig som pappa är det bästa som någonsin kunde ha hänt mig. Det finns många pappor där ute men du är den bästa. Därför vill jag helt enkelt gratulera dig på fars dag.
 4. Jag kommer inte att säga att du är perfekt för det är ingen. Vad jag däremot kommer säga är att du är den perfekta pappan. Det finns ingen annan pappa där ute som är lika bra som dig. Visste du det inte tidigare så vet du det nu. Jag älskar dig pappa, ha en skön fars dag.
 5. Jag känner många som inte hade en trevlig barndom utan trevliga minnen att ta med sig ut i livet. Tack vare dig är jag inte en av dem personerna. Du gav mig en fantastisk uppväxt och fyllde mig med många olika minnen som jag alltid kommer att bära med mig. Ha en underbar dag idag pappa, för idag är det din dag.
 6. Ett liv utan går inte att föreställa sig. Du har alltid varit där i vått och torrt. När allt annat faller i bitar är du min klippa. Du finns alltid där och det är jag otroligt tacksam för. Tack för att du är min pappa. Jag kan inte föreställa mig någon som skulle kunna göra ett bättre jobb.
 7. Jag tänker ofta på vart jag skulle vara om jag inte hade haft dig men jag kan inte ens föreställa mig det. Vad jag vet är att jag aldrig skulle ha kommit lika långt som jag nu har. Utan dig skulle jag inte vara jag. Tack för att du gjorde mig till den jag är pappa.
 8. Jag vill bara säga att jag älskar dig pappa. Ha en underbar fars dag!
 9. Vem vore jag utan dig pappa? Tack för allt du har gjort och fortfarande gör för mig. Ha en trevlig fars dag.
 10. Att få ha dig som pappa har varit en ära. Det har varit härligt att få ha dig som min förebild. Tack för att du gav mig den möjligheten pappa. Ha en fantastisk fars dag.
 11. Oavsett hur stormigt mitt liv blir finns du alltid där, en klippa i ett stormigt hav. Jag vet att du alltid finns där för mig och jag hoppas du inser att jag alltid finns där för dig också. Jag älskar dig pappa och jag hoppas verkligen att du vet det. Ha nu en underbar fars dag.
 12. Varje år på denna dag firar vi dig min far. I år vill jag bara säga tack för allt du har gjort för mig. Tack för att du alltid fanns där, tack för att du gav mig en barndom och mest av allt, tack för du aldrig gav upp på mig. Tack för allt pappa, hoppas du får en härlig fars dag.Där har ni den, vår lista över några av dem bästa fars dag hälsningarna som ni kan läsa och bli inspirerade av.  Dessa hälsningar passar perfekt på ett kort, kanske i kombination med en mindre present? Kom bara ihåg detta, vi menar listan som en inspiration, inte som något ni kan kopiera. Läs dessa meddelanden och bli inspirerade. Skapa sedan något eget som er pappa kommer att uppskatta. Det är en av dem finaste fars dag presenterna ni kan ge bort, glöm aldrig det. 

Läs mer fars dag texter här.

Lämna en kommentar