Grattis på bröllopsdagen

Att komma på vad man kan göra för någon som firar bröllopsdag kan vara svårt. Något som dock alltid brukar fungera är en mindre present och sedan ett fint kort med en trevlig liten hälsning. För att hjälpa er att komma på en bra hälsning har vi samlat en lista med flera olika trevliga hälsningar som ni kan skriva på kortet. Kopiera bara inte dessa hälsningar rakt av, skriv om dem lite så att de blir personliga och unika. De som får hälsningen kommer säkerligen att uppskatta det mycket mer. 

Hitta grattis på bröllopsdagen

Oj vad tiden går fort, den bara flyger förbi. Nu har ännu ett år passerat, ännu ett år som gifta när ni lyckades med att inte döda varandra. Det måste vi väl ändå fira? Jag vet att ni fortfarande älskar varandra så jag hoppas att ni får många fina år till i livet! Ha en härlig bröllopsdag. 

Jag minns fortfarande dagen ni sa ja, det känns som så länge sedan men samtidigt som om det var igår. Tiden den går fort, nu har ni varit gifta i ännu ett år och det har blivit dags att fira bröllopsdag. Vi får väl se om n står ut ett år till. 

Sedan dagen jag mötte dig tills den dag jag dör kommer mitt hjärta alltid att tillhöra dig. Jag kan fortfarande minnas dagen du sa jag till mig, det är den lyckligaste dagen i mitt liv. Nu har vi överlevt ännu ett år i varandras sällskap, hoppas att jag inte varit allt för hemsk. Jag hoppas på att leva mänga år till, vill du dela dem med mig? Ha den äran på bröllopsdagen älskling!

Att få dela mitt liv med dig har varit den största lycka någonsin. Jag kunde inte ha fått en bättre fru och jag tackar dig för all den glädje som du har gett mig och för all den glädje som du fortfarande ger mig. Ha en härlig bröllopsdag, hoppas att vi får uppleva många fler tillsammans!

Du stal mitt hjärta och har fortfarande inte gett tillbaka det. Jag har dock vant mig, snälla behåll mitt hjärta. Det är och kommer alltid att vara ditt, speciellt på denna dag när vi firar vår bröllopsdag! 

Ännu ett år har passerat och ni är båda lite äldre. Med ålder kommer visdom säger man men om det i ert fall stämmer kan diskuteras. Någon hemlighet måst ni ändå ha för att har överlevt med varandra i alla dessa år. Själv hoppas jag att ni får uppleva många år till tillsammans. Grattis på bröllopsdagen till er båda!

Frågar mig inte hur ni lyckas men på något sätt har ni inte dödat varandra under detta år. Jag lyfter på hatten åt er och skålar för er bröllopsdag för nu ska här firas!

I en tid när skilsmässor blir vanligare och vanligare har ni lyckats hålla ihop genom vått och torrt. Alltför många ger upp men inte ni. Det är något som fler människor verkligen skulle behöva lära sig. Hoppas att ni får en fantastisk bröllopsdag. 

Tyvärr har jag ingen möjlighet att vara med er denna fantastiska dag men mina tankar går ändå till er. Ni har lyckats hålla ihop under ännu ett år vilket är något jag bara säger grattis åt. Grattis på er bröllopsdag mina vänner! Hoppas att ni får en underbar dag och får fira många fler bröllopsdagar tillsammans!

Att ha hittat kärleken är något särskilt. Att sedan få dela denna kärlek med någon annan är ännu bättre. Ni har lyckats, ni hittade varandra och ni blev gifta. Nu har ännu ett år passerat och ni är fortfarande med varandra gifta. Hatten av till er, inte alla klarar det. Nu dricker vi er skål och firar er bröllopsdag!

Att inte få dela denna dag med er är tråkigt men vad kan man göra? Vi vil er ändå fira nu när ni varit gifta i ännu ett år. Våra tankar går därför till er denna härliga dag, hoppas ni får en fantastisk bröllopsdag. 

Det här har varit några hälsningar till människor som firar sin bröllopsdag, hoppas att ni har uppskattat denna lista. Som vi brukar säga vid dessa listor, kopiera helst inte hälsningarna rakt av, skriv istället om dem lite så att de blir mer personliga, det brukar uppskattas mycket mer av den som får hälsningen. Vill ni fortsätta läsa om andra saker har vi flera andra listor med hälsningar. Dessutom har vi också mängder med gåtor och skämt om ni behöver få tänka lite eller bara vill ha ett gott skratt. 

Lämna en kommentar