Grattis på födelsedagen till en vän

Alla har vi den där vännen som betyder lite extra för oss. Vi har därför samlat ihop några riktigt bra födelsedagshälsningar som får dem att inse hur speciella dem faktiskt är. Läs och bli inspirerade, lycka sedan till med att skriva er egen hälsning. 

Lista med Grattis på födelsedagen text till en vän

  1. När allt annat faller i bitar, när alla vänner är borta och när världen blir helt mörk. Då finns du där, vännen som stannar och mitt ljus i mörkret. Du har hjälpt mig så mycket genom livets svåra faser, jag vill bara att du ska veta hur mycket det har betytt för mig. Ha en härlig födelsedag!
  2. Att få ha en vän som dig är en ära och jag vet fortfarande inte vad jag gjort för att förtjäna dig. Du är den som alltid finns kvar, den som aldrig slutar tro på mig. Tack för att du finns där. Grattis på födelsedagen önskar jag dig!
  3. Jag skulle hellre leva ett liv med dig i det än tusen utan. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan en vän som dig. Ha en härlig födelsedag, hoppas att du får fira många fler!
  4. Att hitta en livskamrat måste handla om kärlek, det kan också handla om att helt enkelt hitta världens bästa vän. Det tror jag att jag har gjort med dig. Tack för att du alltid har funnits där för mig även när livet har varit tufft. Ha den äran på födelsedagen.
  5. Det är i svårigheter som vänskapen testas. Det är ett uttryck som stämmer och tack vare dig har vår vänskap alltid överlevt. Du är vännen jag inte förtjänar men har ändå, den som alltid finns där. Ha den äran på födelsedagen min vän.
  6. Vem skulle jag vara utan dig? Det är en fråga som jag inte kan besvara, jag kan helt enkelt inte föreställa mig mitt liv utan dig i det. Du har alltid funnits där och jag hoppas att du alltid kommer att göra det. Ha den äran på födelsedagen min vän, hopps vi får uppleva många fler tillsammans.
  7. Det finns inget bättre i den här världen än en riktigt bra vän och den bästa vännen i den här världen måste faktiskt vara du. Jag kan inte komma på någon som ens kommer i närheten. Därför vill jag nu få gratulera dig på din födelsedag, grattis!
  8. Att få leva mitt liv med en vän som dig har varit den bästa present jag någonsin kunde ha fått. Nu vill jag ge dig något också för att visa precis hur mycket du faktiskt betyder för mig. Därför önskar jag dig nu en härlig födelsedag.
  9. Ett liv utan dig vore inte ett liv värt att leva. Jag hoppas du inser vad du faktiskt betyder för mig. Ha en härlig födelsedag!
  10. När jag träffade dig insåg jag det inte men jag inser det nu. Jag inser hur mycket du betyder för mig. Tack för att du är min vän, ha en härlig födelsedag!

Lämna en kommentar