Grattis på födelsedagskort citat

Alla känner vi någon som fyller år och att hitta något och skriva på kortet är inte alltid enkelt. För att göra det lite enklare för er har vi samlat en lista på några riktiga trevliga hälsningar som du kan skriva på kortet. Kom bara ihåg en liten sak. Om du hittar en bra hälsning som du vill använda, kopiera den inte bara rakt av. Skriv istället om den lite så att den blir personlig och unik. Det kommer den som fyller år att uppskatta mycket mer. En sista sak vill vi bara säga innan vi kör igång. Fira den som fyller ordentligt. Man fyller bara år en gång per år, försumma inte den dagen. Nu tar vi och kör igång med vår lista över de bästa födelsedagskorts hälsningarna!

Hoppas att din födelsedag fylls av skratt, glädje och mängder med leenden. Sedan är det aldrig fel med lite tårta också.

Citat till födelsedagskort

Grattis på födelsedagen till någon som aldrig blir gammal

Ännu ett år och ännu lite äldre. Må du aldrig förlora ditt barnasinne. 

Hoppas att din födelsedag fylls av vänner, blommor, minnen och Happy hours

Ha en helt underbar dag och ett ännu bättre år. Grattis på födelsedagen!

Du är äldre idag än vad du var igår men du fortfarande yngre än vad du kommer att vara imorgon

Jag önskar dig en riktigt härlig födelsedag. Hoppas att ditt liv fylls av glädje och lycka. Må alla dina drömmar bli besannade. 

Le medans du fortfarande har dina tänder kvar. Grattis på födelsedagen

Hoppas att din födelsedag fylls av alla de speciella sakerna som du har väntat på och må varje dag i framtiden ge dig lycka. 

Hoppas att din speciella dag… Fyllas av glädje, fyllas av skratt, vara inslagen i med lite mer glädje, lysas upp av allt som du finner roligt, välsignas av kärlek och vara proppfull med hopp. Grattis på födelsedagen!

Gud gav oss livet som en gåva. Det är upp till oss vad vi gör med den gåvan

Varje gång du fyller år får du en chans att börja om från början och skriva din egna historia

Födelsedagar är naturens sätt att säga detta till oss. Ät mer tårta!

Hemligheten till den eviga ungdomen är att leva ärligt till dig själv, äta sakta och att alltid ljuga om din ålder.

Födelsedagar är bra för dig. Ju mer du får desto längre lever du

Födelsedagar borde man komma ihåg, det är en speciell händelse som du måste fira. Gör det till ett glatt minne, oroa dig inte över din ålder, tänk istället på det som guds sätt att påminna oss om livet vi levt och alla de minnen som vi fått. 

Ungdomen är lycklig för det är då du har förmågan att se skönhet. Alla som har kvar den förmågan bli aldrig gamla. 

De gamla tror på allt, de mitt i livet har misstankar mot allt och de som är unga vet allt

Din födelsedag är bara en vanlig dag när du går till jobbet och blir älskad. Ålder är bara ett sinnestillstånd och du är precis så gammal som du tror att du är. Du måste räkna leva lyckligt och vara glad!

Hoppas att du blir behandlad som en prinsessa på din födelsedag. 

Min födelsedagspresent till dig är en tunna fylld med kärlek!

Magin är överallt och glädje är i luften. Det är ju faktiskt din födelsedag.

Grattis på födelsedagen. Jag skickar dig ett leende för varje ögonblick av din fantastiska dag. Ha den äran!

Jag vill bara låta dig veta att vår vänskap är speciell även om våra liv inte har låtit oss vara tillsammans särskilt mycket. Vi vet dock båda att de aldrig kan bli ursäkter för att klippa av bandet vi alltid kommer att dela. 

Jag har flera sätt för att göra din födelsedag speciell. Hemliga och särskilda sätt som jag inte kan berätta om förens senare. Grattis på födelsedagen!

Genom vått och torrt har du alltid varit min vän. Det vill jag tacka dig för. Grattis på födelsedagen min vän!

Grattis på födelsedagen! Får jag nu fråga dig vart tårtan är?

Ännu ett år, ännu lite äldre. Hoppas ditt år har varit fantastiskt och att alla dina kommande år ska bli lika bra. Grattis på födelsedagen!

Jag hoppas att du får en fantastisk födelsedag och att alla dina önskningar blir besannade för idag är det din dag. 

Än dag om året är det din dag och det ska väl ändå firas? Låt oss fira det idag med mycket glädje, skratt och tårta!

Varje år är det samma visa, vi blir lite äldre och vi fyller år. Men vi ska väl ändå fira, låt oss därför göra det idag. Nu ska här firas, öppna champagnen!

Mitt lilla barn, nu har du blivit ännu ett år äldre. Det är din födelsedag och som alltid måste den firas! Låt oss nu fira med mycket tårta och annat gott. 

Hipp hipp hurra, för idag är det minsann din dag. Låt oss fira och skåla din skål för äntligen så fyller du år!

Om du har gillat denna lista får du gärna dela den medandra som du tror skulle uppskatta den och på så sätt hjälpa även dem. Vi alla kan ibland behöva lite inspiration för att lyckas skriva en riktigt bra hälsning och det hoppas vi att vi hr lyckats ge er med denna artikel. Vill ni få läsa mer artiklar om liknande saker är det inget problem, vi har mängder av olika listor här på vår sida. Sedan har vi också flera olika artiklar fyllda med roliga skämt för alla er som behöver ett gott skratt. Vill ni istället få tänka lite har vi samlat några riktigt kluriga gåtor som garanterat kommer få er att känna er förvirrade. Det har varit allt för oss idag, hoppas att ni har uppskattat vår artikel och vill läsa mer senare. Har ni uppskattat den får ni gärna skriva det i kommentarerna, då vet vi vad vi ska lägga upp i framtiden. 

Lämna en kommentar