Tre idéer att skriva på julkortet till pappa 

Ens pappa finns alltid där. Från att vi är små tills att vi själva får barn. Antagligen var det pappa som tog med dig till din första fotbollsmatch, som lärde dig att åka skidor och som hjälp dig med flyttar och renoveringar genom åren. Vid julen är en perfekt tidpunkt att tacka pappa med en fin julklapp med en fin text på paketet. Därför kommer här tre idéer på saker att skriva på julkortet till pappa.

En pappa vill ha något personligt på julkortet. Även om ni inte firar jul tillsammans kan du skicka ett julkort med ett fint foto och en väl genomtänkt text. Eller om ni firar julafton tillsammans bör du överlämna din julklapp med något fint meddelande på. Alltså – försök att göra det personligt!

En text om händelse från året som gått

Har du något speciellt minne från året som gått tillsammans med din pappa? Då är det en perfekt ide att nämna i texten på julkortet till din pappa. Det kommer frambringa minnen och ni kommer tänka tillbaka på det ni gjort tillsammans. Det kan vara tex.

  • En resa som ni gjort tillsammans – nämn denna resa
  • Ett bygg- eller renoveringsprojekt ni utfört ihop
  • Någon speciellt händelse – tex. en golfrunda som ni minns

Visa uppskattning – en text som säger tack

Nästa ide är att skriva något som visar uppskattning. Tar din pappa ofta hand om ditt barn? Har han hjälp dig med en renovering? Tacka då för detta i en kort fin text. Uppskattning är något som pappor älskar. Att se det i en kort text är extra fint och visar att du uppskattar honom.

Planera något på julkortet

Det tredje och sista tipset är att skriva på julkortet är något ni ska göra tillsammans kommande år. Något som du ser fram emot eller längtar efter. Då visar du att du verkligen vill och tycker om att spendera tid tillsammans.

Lämna en kommentar